Cursus

Cambridge Engels

Cambridge is de bekendste cursus om goed Engels te leren. Het certificaat is wereldwijd erkend. Een slimme keus dus als je je Engels wilt verbeteren. Deze cursus stoomt je in 10 weken klaar voor het examen B2 of C1.

Cursus Cambridge Engels bij Ad-academie.nl in Roosendaal

De cursus

Deze cursus is een examentraining. Dat betekent dat we je in 10 weken voorbereiden op het Cambridge examen op niveau B2 of C1. In een kleine groep van maximaal 12 cursisten oefen je de vaardigheden die getoetst worden tijdens het examen. Zo ga je aan de slag met lezen, schrijven, luisteren en spreken.

 

Goed om te weten

  • De online introductieles is al op 19 september, de cursus start op 19 maart.
  • Vooraf regel je zelf een online placement test. Afhankelijk van het resultaat kun je starten met de examentraining voor niveau B2 of C1.
  • Je kunt docent Karolien Havermans mailen voor meer info en persoonlijke begeleiding.

Niveau

Cambridge Engels kun je doen op 4 niveaus. Deze examentraining bereidt je voor op het examen B2 of C1. Welk examen je doet, hangt van de online placement test die je vooraf doet. Onze docent kan je adviseren en begeleiden.
Cambridge Preliminary: Een goede keus als je de basiskennis Engels onder de knie hebt
en nu over praktische taalvaardigheden wilt beschikken voor dagelijks gebruik. 
Cambridge First: Na deze cursus beschik je over de taalvaardigheden die nodig zijn om zelfverzekerd te communiceren in een Engelstalige omgeving. 
Cambridge Advanced: Dit is een bewijs van kennis van het Engels op hoog niveau en de ideale kwalificatie om je voor te bereiden op het universitair onderwijs of op een carrière op (inter)nationaal niveau. 
Cambridge Proficiency: Dit is de hoogste kwalificatie van Cambridge en het laat de wereld zien dat je het Engels op een uitmuntend niveau beheerst. 

Dit niveau kun je niet in Roosendaal volgen.

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen die het Cambridge examen B2 of C1 gaat doen en zich goed wil voorbereiden. Het is een examentraining, dus je instapniveau voor deze cursus is al B2 of C1. Dat je dit niveau hebt, moet blijken uit de online placement test die je vooraf maakt. Dit regel je zelf. 

Het examen

Het examen wordt georganiseerd door de British Council in Nederland. Je kunt kiezen uit verschillende locaties. Voor onze regio zijn de plaatsen Eindhoven, Vlissingen, Den Haag en Barendrecht het makkelijkst bereikbaar. Zorg dat je je 2 maanden voor het examen hebt ingeschreven. 

Praktische info

Rooster

On-line introductieles: 19 september om 16:00 uur
Cursusdata: 10 dinsdagen vanaf 19 maart tot en met 28 mei 2024
Tijdstip: De lessen zijn van 16:00 tot 18:00 uur


Kosten

De lessen, inclusief aanvullend lesmateriaal en gebruik van de digitale leeromgeving:
  • B2 First: € 295
  • C1 Advanced: € 295
 
Bijkomende kosten
  • Online placement test: tussen de 8 en 10 euro.
  • Examen: de kosten voor het examen verschillen per niveau en betaal je wanneer je je inschrijft voor het examen.


Locatie

Associate degrees Academie
Mill Hillplein 1
Roosendaal
Route


Meer info?

Je kunt docent Karolien Havermans mailen voor meer informatie. Ook als je na de placement test twijfelt tussen niveau B2 of C1, kan zij met je meedenken. 


Aanmelden

Wil je je aanmelden, dan doe je eerst een online placement test. Het resultaat stuur je dan tegelijk met de vraag om je aan te melden naar [email protected].