Cursus

Cambridge Engels

Cambridge is de bekendste cursus om goed Engels te leren. Het certificaat is wereldwijd erkend. Een slimme keus dus als je je Engels wilt verbeteren. 

Cursus Cambridge Engels bij Ad-academie.nl in Roosendaal

De cursus

In een kleine groep van maximaal 15 cursisten oefen je verschillende vaardigheden. Zo ga je aan de slag met lezen, schrijven, luisteren en spreken. Naast de wekelijkse lessen krijg je toegang tot een digitale omgeving waar je extra materiaal en huiswerkopdrachten vindt. Om alles uit deze cursus te halen is het verstandig om ook podcasts te luisteren, video’s te bekijken en boeken of artikelen te lezen.

Ervaren docenten

Erkend certificaat

Les in de regio

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen die beter wil worden in de Engelse taal. Dus ben je een leerling uit het voortgezet onderwijs, student, professional uit het bedrijfsleven of wil je je gewoon graag ontwikkelen? Je bent van harte welkom!

Niveau

Je bepaalt zelf welk niveau je wilt doen. Twijfel je, dan kun je bij ons een placement test aanvragen. Zo weet je zeker dat de cursus aansluit bij jouw skills. Dit zijn de verschillende niveaus:
Cambridge Preliminary: Een goede keus als je de basiskennis Engels onder de knie hebt
en nu over praktische taalvaardigheden wilt beschikken voor dagelijks gebruik. Om het examen succesvol af te ronden heb je ongeveer 350 tot 400 (zelf)studie-uren nodig.
Cambridge First: Na deze cursus beschik je over de taalvaardigheden die nodig zijn om zelfverzekerd te communiceren in een Engelstalige omgeving. Om het examen succesvol af te ronden heb je ongeveer 500 tot 600 (zelf)studie-uren nodig.
Cambridge Advanced: Dit is een bewijs van kennis van het Engels op hoog niveau en de ideale kwalificatie om je voor te bereiden op het universitair onderwijs of op een carrière op (inter)nationaal niveau. Om het examen succesvol af te ronden heb je ongeveer 750 tot 800 (zelf)studie-uren nodig.
Cambridge Proficiency: Dit is de hoogste kwalificatie van Cambridge en het laat de wereld zien dat je het Engels op een uitmuntend niveau beheerst. Om het examen succesvol af te ronden heb je ongeveer 900 tot 1050 (zelf)studie-uren nodig.

Voor dit niveau volg je de lessen bij HZ University of Applied Sciences in Vlissingen.

Toetsing

De toetsing is in de vorm van een examen en bestaat uit 4 onderdelen: Reading, Use of English, Writing, Listening en Speaking. Alle schriftelijke componenten zijn digitaal. Het speaking examen wordt afgenomen door Cambridge Examiners.  

Examenlocatie: HZ University of Applied Sciences in Vlissingen

Kosten

De lessen, inclusief aanvullend lesmateriaal en gebruik van de digitale leeromgeving:
B1 Preliminary € 790*
B2 First € 790*
C1 Advanced € 790*
C2 Proficiency € 790*
* Als student van Ad-academie krijg je 30% korting


Bijkomende kosten

Boeken: Je betaalt voor het cursusboek dat je tijdens de cursus gebruikt.
Examen: de kosten voor het examen verschillen per niveau en betaal je wanneer je je inschrijft voor het examen.

Locatie

Associate degrees Academie
Mill Hillplein 1
Roosendaal
Route