Voor bedrijven

Medewerkers opleiden

Je medewerkers opleiden is belangrijk. Zo blijft jouw organisatie toekomstbestendig. Wil jij dat een medewerker of een heel team een flinke stap maakt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze nieuwe duale Associate degrees bereikt jouw team hbo-niveau in 2 jaar. Of sneller! 

4 studenten overleggen aan een tafel bij de Associate degrees Academie

Wat is een duale Associate degree?

Een duale Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding die werk en studie combineert. Het is bedoeld voor medewerkers die willen doorgroeien in hun vakgebied. De opleiding is een samenwerking tussen ons, jouw werknemer en jouw organisatie. Als werkgever kun jij een heel team tegelijk laten bijscholen. Bijvoorbeeld om hbo-niveau te halen of om nieuwe skills te leren. Zo til je een team in korte tijd naar een hoger niveau. 

Hbo-diploma in 2 jaar

Of korter! In overleg bepalen we de route.

Combinatie van werken en leren

Medewerkers gaan 1 of 2 dagen per week naar school. De andere dagen leren ze bij jou op de werkvloer.

Er is een leerwerkovereenkomst

Student, werkgever en opleiding werken nauw samen

Onze opleidingen voor jouw medewerkers

Duale Associate degrees

In september zijn we gestart met een duale variant van de opleiding Sociaal Werk (HSW). Bekijk de opleiding of neem dan contact met Ayse Singin, [email protected]. Ook als je interesse hebt in duale varianten van andere opleidingen.


Cursussen

Kijk ook eens bij ons cursusaanbod!
branding-blue

Interesse?

Benieuwd naar de opties? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn als het gaat om scholing van jouw medewerkers.
Neem contact op

en vraag naar Ayse Singin

call 0885253236

mail [email protected]