Hoe kunnen we samenwerken?

Voor bedrijven

Samenwerken met de Associate degrees Academie? Dat kan jouw organisatie veel opleveren! Denk aan een praktische stagiair of een project dat je door onze studenten kunt laten doen. Nieuw zijn onze duale opleidingen. Hiermee kun je in korte tijd een medewerker of een heel team naar hbo-niveau tillen. Bekijk de mogelijkheden.

Associate degrees Academie werkt samen met bedrijven uit de regio

Waarom samenwerken met Ad-Academie?

Met een Associate degree haal je iets anders in huis dan met een bachelorstudent. Dat komt omdat onze Ad-Academie dicht bij de praktijk staat. Onze curricula spelen flexibel in op de actualiteit en onze docenten staan vaak ook met 1 been in het werkveld. Zij weten welke kennis en vaardigheden nodig zijn. Ook ons onderwijs is praktijkgericht. Studenten werken op school aan opdrachten van bedrijven uit de regio. Een stagiair of een afstudeerder van onze academie vraagt dan ook geen lange inwerktijd, maar kun je meteen inzetten in jouw organisatie.


Wat kun je verwachten van onze studenten?

Een Associate degree heeft onderwijsniveau 5, precies tussen mbo 4 en hbo-bachelor in. Dat betekent dat je onze studenten zowel kunt inzetten voor operationele taken als voor strategische vraagstukken. Onze studenten:
 
  • verbinden vakmanschap met operatie en strategie
  • passen theorie uit het vakgebied toe op praktische vraagstukken
  • werken onder begeleiding aan complexe taken en sturen een operationeel team aan
  • communiceren over taken en weten wat die bijdragen de doelen van jouw organisatie

 

Frisse blik

We hebben voltijd hbo-opleidingen in verschillende richtingen. Grote kans dus dat jij een opdracht bij ons kwijt kunt. Of dat je passende stageplek hebt. In beide gevallen krijg je een frisse blik op een vraagstuk binnen jouw organisatie.


Zoek je scholing voor je personeel?

Wil jij je huidige medewerkers verder opleiden? Check dan onze duale opleidingen waarbij ze werk en studie combineren. In 2 jaar functioneert jouw team op hbo-niveau.
Connect koppelt studenten aan bedrijven Connect koppelt studenten aan bedrijven

Connect met ons!

De afdeling Connect koppelt studenten aan bedrijven en zorgt dat de samenwerking soepel verloopt. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of heb je een opdracht voor onze studenten? Laat het ons weten.

Contact

Vraag naar Ayse Singin

mail [email protected]

call 088 525 32 36