Voor bedrijven

Samenwerken in de regio

We kunnen elkaar op veel manieren helpen. Niet alleen met stage- en opleidingsplekken, maar bijvoorbeeld ook met een vraag of idee waar jij niet aan toekomt. Onze studenten zetten daar graag hun tanden in. Bijvoorbeeld tijdens de LEV-weken. Zo zorgen we samen dat onderwijs en de praktijk in onze regio goed op elkaar aansluiten. Bekijk de mogelijkheden.

Verzorg een excursie of gastles voor de Associate degrees

Zo kunnen we samenwerken

Studenten inschakelen voor een opdracht

Ligt er een vraag of idee op de plank waar je niet aan toekomt? Schakel een onze studenten in! Zij zijn blij met de werkervaring en jouw organisatie krijgt een oplossing of nieuwe inzichten. 

 

Een bedrijfsexcursie organiseren voor studenten

Vind je het leuk om jouw bedrijf kennis te laten maken met onze studenten? Wij zoeken bedrijven die open staan voor een excursie.

 

Een gastles geven op de academie

Ben jij een enthousiaste professional die alle ervaring en expertise graag wil delen met studenten tijdens een gastles, dan gaan we graag me jou in gesprek.

 

Meedenken over onderwijs met onze docenten

Wij staan altijd open voor bedrijven die met ons willen samenwerken. Ook als je geen opdracht hebt, maar wel wilt meedenken over het onderwijs!
Studenten werken samen aan een opdracht van een bedrijf Studenten werken samen aan een opdracht van een bedrijf

Zet studenten aan het werk

In 2 weken, 5 oplossingen voor jouw vraagstuk


Elk jaar kan jouw organisatie meedoen met onze LEV-weken. 2 weken waarin studenten van verschillende opleidingen met elkaar werken aan vraagstukken van bedrijven. Denk aan: ‘Wat is het imago van de supermarkt Dirk van de Broek?’ en ‘Hoe kan het Atik Stadion energiezuiniger worden?’ De eerste week bedenken ze een oplossingsrichting en in week 2 werken ze deze verder uit in een implementatieplan. Doe je mee aan de LEV-weken dan werken er altijd meer groepen aan jouw vraag. Je krijgt dus altijd verschillende oplossingen voor 1 vraagstuk.


Multidisciplinair

In groepjes van 5 gaan studenten aan de slag met deze vragen. De groepen zijn zo samengesteld dat er altijd studenten vanuit het technische, economische en sociale domein zijn aangesloten. Zo dragen ze ieder vanuit hun eigen invalshoek bij aan jouw vraagstuk.


Doel

LEV staat voor Leerlustig, Eigenzinnig en Verbindend, de kernwaarden van onze academie. Die sluiten goed aan bij wat we willen bereiken met de LEV-week: studenten enthousiast aan het werk zetten, ze creatief samen laten werken en impact maken voor bedrijven in de regio. Nieuwsgierig naar wat studenten precies doen in zo’n week? Bekijk dan de handboeken van LEV-week 1 en LEV-week 2. Zo krijg je een goed beeld van wat het voor jou kan opleveren.

Wat levert het jouw bedrijf op?

Betrokkenheid binnen Associate degrees

Jij kunt direct betrokken zijn bij de ontwikkeling van de opleiding. Dan praat je mee over de competenties die wij van onze studenten vragen. En kun je dat laten aansluiten op wat jij zoekt in een werknemer.

Praktijkgerichte studenten

Het voordeel voor jou als werkgever is dat de Associate degree-student operationele taken kan uitvoeren en tegelijkertijd mee kan denken over de strategie.

Kennis en vaardigheden up-to-date

Door onze praktijkgerichte manier van leren en werken is een afgestudeerde student startklaar en zijn kennis en vaardigheden up-to-date.

branding-blue

Interesse?

Benieuwd naar de opties? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn als het gaat om samenwerken in de regio.
Neem contact op

en vraag naar Ayse Singin

call 0885253236

mail [email protected]