Zet jouw organisatietalent in op eigen wijze!

Management

Is plannen en organiseren wat je het liefste doet? Herken jij jezelf in de rollen van organisator & planner, verbinder, initiator en coach & leider? Tijdens de tweejarige voltijd hbo-opleiding Management Associate degree, leer je wat het betekent om te werken in de organisatorische context van een bedrijf.

Associate degrees Academie Management

 

Voltijd hbo

In 2 jaar

Start

September

Locatie

Roosendaal

De opleiding

Bij de opleiding Management leer je hoe jij met aanstekelijk enthousiasme managementvaardigheden kunt toepassen om een klein team te motiveren. Of een project aan te sturen. Je ontwikkelt inzichten in hoe je omgevingsbewust kunt handelen.


Leren door te doen

De opleiding is praktijkgericht. Zo ga je bijvoorbeeld bij bedrijven een open dag organiseren, processen anders en beter inrichten of een project draaien. Een docent begeleidt je hierbij. Gaandeweg neemt die begeleiding steeds meer af en pak je meer zaken zelf op.


Uitstroomprofielen

Het eerste semester is breed. Je maakt kennis met de 3 uitstroomprofielen Het tweede semester kies je er één en kun je je specialiseren. Check de 3 profielen voor een uitgebreid programma per jaar:

Past deze opleiding bij jou?

  • Jij hebt graag de touwtjes in handen.
  • Out of the box denken vind je leuk.
  • Je ziet tegenslagen als leermomenten en je houdt ervan om samen met je teamleden daadkrachtig naar creatieve oplossingen te zoeken.
  • Je voelt je snel eigenaar van een project en je gaat de verantwoordelijkheden die daarbij horen niet uit de weg.
  • Met jouw goede zelfbeeld weet je waar je staat en kun je op professionele wijze omgaan met feedback.

Toelating

Check of je voldoet aan de toelatingseisen van de opleiding Management.
Met een mbo 4-opleiding ben je automatisch toelaatbaar voor deze opleiding.
Je bent met elk profiel direct toelaatbaar.
Je bent met elk profiel direct toelaatbaar.

Je bent 21 jaar of ouder en voldoet niet aan de toelatingseisen. Dan kun je deelnemen aan het 21+ toelatingsonderzoek, afgenomen door Aob Compaz. Lees hoe je dit in gang zet en wat het kost.

Na de opleiding

Werken

Als projectmanager, officemanager of eventmanager kun je gaan werken in het klein-, midden- en grootbedrijf, in de profit- en de non-profitsector. We leiden je op voor een beroep! Je kunt dus na je studie vrijwel in alle branches terechtkomen.

Doorstuderen

Een Associate degree is een prima opstap voor een bachelor! Met de op maat gemaakte programma's van Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences, haal je in 2 jaar ook nog je bacheloropleiding. Dit zijn je opties na de Associate degree Management:
branding-blue

Heb je vragen?

Heb je een vraag over een van onze Associate degrees? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor algemene vragen over je studie!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 08:30 tot 16:30