Wij helpen je kiezen

Studiekeuze

Een studie kiezen is leuk, maar ook best lastig. Daarom kun je op verschillende manieren kennismaken met onze tweejarige hbo-opleidingen. Nog geen idee? Dan helpen we je in 6 stappen om de juiste opleiding te vinden.

Studiekeuze en de Associate degrees Academie

Onze voorlichtingsactiviteiten

Open dagen

Je kunt naar een van onze Open dagen. Bijvoorbeeld om naar de presentatie te luisteren van een Associate degree die je leuk lijkt. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding en proef je meteen de sfeer. Heb je nog geen idee wat je wilt? Dan is een Open dag een prima manier om je te oriënteren op een richting of op het soort onderwijs. Onze docenten en studenten vertellen je graag meer over de 2-jarige hbo-opleidingen.


Meeloopdagen

Stel je hebt een leuke opleiding gezien tijdens een Open avond. Om zeker te zijn van je zaak, loop je dan een dagje mee met een van onze studenten. Zo ontdek je hoe we lesgeven en of dat je bij je past.


Informatie voor ouders

Als ouder of begeleider speelt u een belangrijke rol bij de studiekeuze. Daarom vertellen we graag u hoe kunt helpen kiezen. Ook organiseren we regelmatig een informatieavond voor ouders.


Studiekeuze stappenplan

Nog geen idee wat je wilt gaat studeren? Wij helpen je met een stappenplan. Zo krijg je in 6 stappen meer duidelijkheid.
branding-blue

Heb je vragen?

Heb je een vraag over een van onze Associate degrees? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor algemene vragen over je studie!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 08:30 tot 16:30