Online Studiekeuze

Oriënteer je online

Elke dag, Open dag!

Een studie kiezen is leuk, maar ook best lastig. Zeker nu het nog grotendeels online moet. Daarom kun je je hier oriënteren, 24/7! 

Op deze pagina vind je presentaties van al onze opleidingen en nuttige informatie die je helpt om de juiste studie te kiezen. 

Aanmelden opleiding

Start je dit jaar al bij ons? Check dan wat je kunt verwachten en wat je nog moet regelen.

Jouw start bij Ad-academie

Over Associate degrees

Je overweegt een opleiding bij de Associate degrees Academie? Slim want met een Associate degree (Ad) kies je voor een tweejarige praktijkgerichte voltijdopleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma. Zo vergroot je je kansen. Je kunt solliciteren op banen met een hoger niveau dan mbo. En je kunt doorstromen naar een verwante hbo-bachelor. Lees meer over kiezen voor een Ad. In Roosendaal hebben we opleidingen in verschillende richtingen.

 

Check of een Ad bij jou past

- Je hebt een mbo 4-, havo- of vwo-diploma of bent ouder dan 21
- Je kiest voor een praktische insteek
- Je bent gefocust, enthousiast en werklustig
- Je ambieert een baan op hbo-niveau
- Je hebt zin om door te leren, maar liever niet 4 jaar
- Je wilt leren in de praktijk, vooral door te doen.

Hoe kies je een studie?

Een studiekeuze maken is best lastig. Er zijn zo veel mogelijkheden! En nu je niet naar open dagen kunt om de sfeer te proeven is het nog lastiger. Hoe maak je dan een goede studiekeuze? Ons Studiekeuze Stappenplan kan je helpen. 

Zo wordt je opleiding een succes!

Student succes

Een studie doorloop je niet altijd zonder slag of stoot. Soms heb je te maken met persoonlijke omstandigheden die veranderen of je wordt ziek.  In zo'n geval kun je aankloppen bij Student Succes. Zij kijken met je mee naar de mogelijkheden als je studievertraging dreigt op te lopen of helpen met je planning. Ook kun je workshops volgen waarin je bijvoorbeeld aan de slag gaat met je uitstelgedrag of faalangst. Lees meer over Student Succes.

Vragen

Wil je weten wat ze specifiek voor jou kunnen doen? Stel je vraag via de mail: studentsucces@ad-academie.nl.

Avans_academie_0440.jpg
Studiekeuze online.jpg

Presentaties van al onze opleidingen

Op de online Open avond van 2 juni presenteerden alle opleidingen zich in een webinar. Via de links hieronder kun je alle webinars terugkijken. Wil je meer lezen over onze Ad's, bekijk dan de opleidingspagina's.

Op locatie in Roosendaal

Voor ouders

Als ouder of verzorger heb je ook vragen. Wat is er mogelijk, past een Associate degree bij mijn kind en hoe is de begeleiding? Tijdens de online Open avond is er volop ruimte voor uw vragen. Meer informatie voor ouders.

Stel je vraag

Natuurlijk heb je vragen. Die beantwoorden we graag persoonlijk. Je kunt je vragen mailen naar info@ad-academie.nl. Liever bellen of Whatsappen, dat kan op 088 – 525 58 88

Mail je vraag 

Wat zeggen studenten?