Online Studiekeuze

Oriënteer je online

Elke dag, Open dag!

Een studie kiezen is leuk, maar ook best lastig. Zeker nu het grotendeels online moet. Daarom kun je je hier oriënteren, 24/7!  

Je vindt hier presentaties van al onze opleidingen en een Studiekeuze Stappenplan. Uiteraard kun je vragen ook live stellen, tijdens de online Open avond op 2 juni of nu al in een een-op-eengesprek met een docent of student.

Ik wil graag in gesprek

2 juni: online Open avond 

Tijdens de online Open avond kun je live luisteren naar het verhaal van onze docenten. En meteen je vragen stellen via de chat. Meld je vast aan dan krijg je tegen die tijd een mail met links naar de live presentaties. 

Ik wil me aanmelden

Over Associate degrees

Je overweegt een opleiding bij de Associate degrees Academie? Slim want met een Associate degree (Ad) kies je voor een tweejarige praktijkgerichte voltijdopleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma. Zo vergroot je je kansen. Je kunt solliciteren op banen met een hoger niveau dan mbo. En je kunt doorstromen naar een verwante hbo-bachelor. Lees meer over kiezen voor een Ad. In Roosendaal hebben we opleidingen in verschillende richtingen.

 

Check of een Ad bij jou past

- Je hebt een mbo 4-, havo- of vwo-diploma of bent ouder dan 21
- Je kiest voor een praktische insteek
- Je bent gefocust, enthousiast en werklustig
- Je ambieert een baan op hbo-niveau
- Je hebt zin om door te leren, maar liever niet 4 jaar
- Je wilt leren in de praktijk, vooral door te doen.

Hoe kies je een studie?

Een studiekeuze maken is best lastig. Er zijn zo veel mogelijkheden! En nu je niet naar open dagen kunt om de sfeer te proeven is het nog lastiger. Hoe maak je dan een goede studiekeuze? Ons Studiekeuze Stappenplan kan je helpen. 

Voor ouders

Als ouder of verzorger heb je ook vragen. Wat is er mogelijk, past een Associate degree bij mijn kind en hoe is de begeleiding? Tijdens de online Open avond is er volop ruimte voor uw vragen. Meer informatie voor ouders.

Studiekeuze online.jpg

Presentaties van al onze opleidingen

Op de online Open avond van 21 april presenteerden alle opleidingen zich in een webinar. Via de links hieronder kun je alle webinars terugkijken. Wil je meer lezen over onze Ad's, bekijk dan de opleidingspagina's.

Op locatie in Roosendaal

Stel je vraag aan docent, student of decaan

Natuurlijk heb je vragen. Die beantwoorden we graag persoonlijk. Wel online natuurlijk. Vul je gegevens in en zet erbij of je graag met een student of docent in contact wilt komen. Of misschien heb je een vraag voor de studentendecaan. Kan ook. Als je je gegevens invult, neemt een student, docent of een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Via (beeld)bellen, mail of WhatsApp, dat kies je zelf!

Ik wil graag in gesprek 

Contact

Heb je algemene vragen over studeren bij ons, stel ze gerust!
Je kunt je vragen mailen naar info@ad-academie.nl. Liever bellen of WhatsAppen, dat kan op 088 – 525 58 88.

Wat zeggen studenten?