Laatste update: 20 augustus 2020

Jouw start bij de Ad-academie

Leuk dat je gekozen hebt voor een opleiding bij Associate degrees Academie in Roosendaal. We kijken ernaar uit om je na de zomervakantie te ontmoeten! Op deze pagina staat wat je kunt verwachten en wat je nog moet regelen. Check 'm regelmatig, want er kunnen nog zaken veranderen.

Hoe ziet het onderwijs eruit?

Tot en met januari 2021 gaan we voor hybride onderwijs. Dit betekent een goede mix van online onderwijs en lessen in ons mooie gebouw. Na januari kijken we opnieuw naar de mogelijkheden.

Les op de locatie
Wij vinden het belangrijk dat jij andere studenten en docenten persoonlijk leert kennen. Binnen de richtlijnen van de overheid zorgen we er daarom voor dat je zoveel mogelijk les krijgt op locatie. Uiteraard staat jouw veiligheid altijd voorop.

Wat kun je verwachten?
Lessen en projecten vinden plaats in de volgende tijdvakken:

  • 08.45 tot 12.15 uur
  • 12:45 tot 16.15 uur
  • 16:15 tot 18:00 uur

Verder zijn de lessen zoveel mogelijk in hetzelfde lokaal, hebben we looproutes aangebracht en wordt er extra schoongemaakt.

Jouw introductie

Iedere opleiding heeft een eigen introductieprogramma. In de week van 31 augustus is er in ieder geval 1 moment waarop je je medestudenten en docenten ontmoet. Daarnaast organiseren we nog een online meeting waarin je uitleg krijgt over alle systemen en de inhoud van je opleiding. Houd je mailbox in de gaten, zo blijf je op de hoogte van de invulling van jouw introductie!

Intro festival

Op donderdag 3 september van 20.00 – 23.00 uur kun je inschakelen op INTRO FESTIVAL @Home. Via een livestream verzorgen we een speciale interactieve avond bij jou thuis op de bank. Hou deze datum dus vrij en licht je huisgenoten vast in want de voetjes gaan van de vloer!

Avans_academie_0302.jpg Avans_academie_0198.jpg
Avans_academie_0171.jpg

Regel je inschrijving

Voordat je bij de Associate degrees Academie start, is het belangrijk dat je inschrijving helemaal is afgerond. Check onderstaande punten:

Is je aanmelding definitief?

Het is belangrijk dat je je aanmelding echt helemaal afrondt. Volg hiervoor het stappenplan voor aanmelden. Check op Studielink.nl de berichten in je dashboard. Dan weet je precies welke acties je moet ondernemen.

Wat heb je nodig om te kunnen starten bij ons?

  • een positief afrondingsadvies van jouw mbo-instelling
  • een tijdge inschrijving: meld je voor 1 september 2020 aan bij de Associate degrees Academie
  • een afgeronde inschrijving: doorloop alle stappen van het inschrijfproces

Als je voor 1 januari 2021 je mbo-diploma behaalt, kun je doorstuderen bij de Associate degrees Academie.   

Is er post van de Ad-academie?

Check regelmatig je mailbox op berichten die je van ons krijgt en regel de zaken waarom gevraagd wordt meteen. Zo kun je in september relaxed met je opleiding beginnen.

Check je opleidingskeuze

Na je aanmelding check je je studiekeuze via de Meet & Match. Hoe dit precies gaat? Lees alles over de Meet & Match.

Hulp bij je studiekeuze

Vind je het lastig om een definitieve keuze te maken voor een opleiding? Of heb jij je voor de zekerheid voor meerdere opleidingen aangemeld bij de Associate degrees Academie of ook bij een andere hogeschool? Wij helpen je graag om de knoop door te hakken of je keuze te bevestigen. Neem contact met ons op. Dit kan via info@ad-academie.nl. Of stuur een appje naar ons Academiebureau via: 088 - 525 5888.

We zijn er voor je

Starten met je hbo-opleiding kan best spannend zijn. Wij beantwoorden graag jouw vragen en begeleiden je waar nodig.

De huidige coronamaatregelen zorgen ervoor dat de start van je studie er anders uit zal zien dan in voorgaande jaren. We doen er uiteraard alles aan om jouw start bij de Associate degrees Academie zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Student Succes

Wij vinden het belangrijk dat elke student zijn studie succesvol kan afronden. Maar soms gaat studeren niet zo gemakkelijk. Je loopt vast en kunt wel wat extra hulp gebruiken. Die krijg je bij Student Succes!