Studiejaar 2021/2022

Jouw start bij Associate degrees Academie

Leuk dat je gekozen hebt voor een hbo-opleiding bij Associate degrees Academie in Roosendaal. We kijken ernaar uit om je na de zomervakantie te ontmoeten! Op deze pagina staat wat je kunt verwachten en wat je nog moet regelen. Check 'm regelmatig, want er kunnen nog zaken veranderen.

Welkom bij Associate degrees Academie

Je begint je opleiding met een introductie

Iedere Associate degree heeft een eigen introductieprogramma. Er zijn in ieder geval 2 momenten in de week van 30 augustus waarop je je medestudenten en docenten ontmoet. Het kan zijn dat jouw opleiding ook nog een (online) bijeekomst organiseert met uitleg over alle systemen en de inhoud van je opleiding. Maar dat hoor je dan via de mail.

Zo ziet het onderwijs eruit

Tot en met januari 2022 gaan we voor hybride onderwijs. Dit betekent een goede mix van online onderwijs en lessen in ons mooie gebouw. Na januari kijken we opnieuw naar de mogelijkheden.

Les op locatie

Wij vinden het belangrijk dat jij andere studenten en docenten persoonlijk leert kennen. Binnen de richtlijnen van de overheid zorgen we er daarom voor dat je zoveel mogelijk les krijgt op locatie. Uiteraard staat jouw veiligheid altijd voorop.

Rooster

Lessen en projecten zijn geroosterd op maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 18:00 uur.

Extra maatregelen

Je lessen zijn zoveel mogelijk in hetzelfde lokaal, er zijn looproutes zichtbaar in het gebouw en wordt er extra schoongemaakt.
 

Check of je inschrijving compleet is

Voordat je bij de Associate degrees Academie start, is het belangrijk dat je inschrijving helemaal is afgerond. Check onderstaande punten:

Is je aanmelding definitief?

Het is belangrijk dat je je aanmelding echt helemaal afrondt. Volg hiervoor het stappenplan voor aanmelden. Check op Studielink.nl de berichten in je dashboard. Dan weet je precies welke acties je moet ondernemen.

Wat heb je nodig om te kunnen starten bij ons?

  • een mbo4-, havo- of vwo-diploma of een positief afrondingsadvies van jouw mbo-instelling
  • een tijdige inschrijving: meld je uiterlijk 31 juli aan bij de Associate degrees Academie
  • een afgeronde inschrijving: doorloop alle stappen van het inschrijfproces

Als je voor 1 januari 2022 je mbo-diploma behaalt, kun je doorstuderen bij de Associate degrees Academie.   

Is er post van de Ad-academie?

Check regelmatig je mailbox op berichten die je van ons krijgt en regel de zaken waarom gevraagd wordt meteen. Zo kun je in september relaxed met je opleiding beginnen.
 

Het gebouw van de Associate degrees Academie aan het Mill Hillplein 1 in Roosendaal
branding-blue

Heb je vragen?

Heb je een vraag over een van onze Associate degrees? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor algemene vragen over je studie!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 08:30 tot 16:30