Ontdek of we bij elkaar passen

Studiekeuzecheck

Heb je je aangemeld voor een opleiding dan nodigen we je uit voor een studiekeuzecheck. Dat betekent dat we kijken of we bij elkaar passen. Deze check doen we in de vorm van een Meet & Match.  Een soort date waarop we elkaar beter leren kennen. Na deze date krijg je van ons een advies

Studiekeuzecheck Associate degrees Academie

Meet & Match

We nodigen je een dagdeel uit voor de Meet & Match. Het programma is afhankelijk van je opleiding, maar het draait om kennismaken. We willen graag dat je op je plek zit als je bij ons komt studeren. En dat onderzoeken we samen tijdens deze studiekeuzecheck. 

Voordat je naar de Meet & Match komt vragen we je via de mail om een Engelse taaltoets te maken en om een persoonlijke vragenlijst in te vullen. Deze bespreken we tijdens de Meet & Match.

Studenten over de Meet & Match

Sven van Kastel deelnemer Meet & Match Ad-academie
Senne Meyvis deelnemer Meet & Match

Ons advies aan jou

Op basis van jouw input en eventueel een adviesgesprek, bekijken we of je de juiste keuze hebt gemaakt. Na de Meet & Match dag krijg je van ons een studiekeuzeadvies:

Positief
We denken dat jij en de opleiding goed bij elkaar passen.

Twijfel
We denken dat jij en de opleiding minder goed bij elkaar passen waardoor de kans op studiesucces niet zeker is. We adviseren om een afspraak te maken met Student Succes.

Negatief
We denken dat jij en de opleiding niet bij elkaar passen. Overweeg je keuze nog eens. Neem voor begeleiding en advies contact op met de studentendecaan.

Bindend of niet?

Ons advies is niet bindend, jij beslist zelf of je start met de opleiding. Uiteraard moet je wel voldoen aan de inschrijvingsvoorwaarden van de opleiding.
 

Begeleiding

Misschien twijfel je na de Meet & Match nog over je keuze. Dan begeleiden wij je bij de vervolgstappen. Samen komen we tot de juiste studiekeuze voor jou.
 

Regeling studiekeuzecheck

Bekijk ook de regeling studiekeuzecheck Associate degrees Academie. Hierin vind je meer info over onze studiekeuzecheck.
 

Contact met derden?

Heb je na de studiekeuzecheck opmerkingen die je liever niet met ons bespreekt? Je kunt dan contact opnemen met het Landelijke Meldpunt Studiekeuze. De studentenvakbonden LSVb en ISO beheren dit meldpunt.

Studiekeuzecheck in 5 stappen

STAP 1
Na je aanmelding in Studielink ontvang je een e-mail met een persoonlijke vragenlijst. Deze vul je thuis in. Ook ontvang je een Engelse taaltoets. Deze maak je ook thuis, zodat wij je niveau kunnen bepalen.  
STAP 2
Je ontvangt een uitnodiging per e-mail om via onze datumprikker een dag te plannen voor de Meet & Match.

STAP 3

Je komt naar de (online) Meet & Match-middag voor een kennismakingsgesprek en eventueel een adviesgesprek.
STAP 4
Je ontvangt het advies per e-mail. 
STAP 5
De studiekeuzecheck is nu klaar. Controleer regelmatig 'mijn todo-lijst' op Studielink om je aanmelding compleet te maken.
op studielink.nl
arrow
branding-blue

Vragen over onze studiekeuzecheck?

Heb je vragen over over de Meet & Match of over je advies bel of mail dan. Wij helpen je graag.