Student Succes

Wij vinden het belangrijk dat elke student zijn studie succesvol kan afronden. Maar soms gaat studeren niet zo gemakkelijk. Je loopt vast en kunt wel wat extra hulp gebruiken. Die krijg je bij Student Succes!

Begeleiding tijdens je Associate degree door Student Succes

We begeleiden je tijdens je studie

Bij ons op de academie heb je veel persoonlijk contact met je docenten. Bijvoorbeeld tijdens het leren en werken in de fijne open ruimtes. Onze docenten hebben goed zicht op hoe het met jou gaat. De kans dat je achterraakt of vastloopt is dan ook klein. De begeleiding neemt af naarmate je zelf het heft in eigen handen neemt. 

Soms gaat studeren niet vanzelf of loop je vast door omstandigheden. Dan klop je aan bij Student Succes! Bijvoorbeeld als:
 

  • je wilt werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling met een coach of een training.
  • je wilt advies en begeleiding als je last hebt van studiebelemmerende omstandigheden.


Zo stel je je vragen

Mocht je vragen hebben aan ons, stuur dan een mailtje naar: [email protected]. We zullen je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.
 

Dit hebben we in huis

Decaan

Je kunt bij onze decaan terecht als je studievertraging oploopt of dreigt op te lopen. Dat is niet ondenkbaar als je kampt met een functiebeperking  zoals AD(H)D, dyslexie, depressie, fysieke handicap of een (chronische) ziekte. Maar ook als je aan topsport doet of als je persoonlijke omstandigheden veranderen. Verder kun je bij de decaan terecht voor financieel of juridische vragen over wettelijke of hbo-regelingen. De decaan kan je precies vertellen welke aanpassingen of tegemoetkomingen je kunt aanvragen. 
 

Coaches

Onze coaches zijn er voor individuele begeleiding bij studie- en loopbaangerelateerde vragen. Daarnaast kunnen ze je helpen bij het oplossen van studiegerelateerde problemen die je studievoortgang in de weg staan. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met stress, motivatieproblemen en studieplanning.
 

Workshops

Naast individuele begeleiding biedt Student Succes ook verschillende groepsworkshops aan. Bijvoorbeeld om je uitstelgedrag aan te pakken, beter te leren plannen, efficiƫnter te leren werken, te leren hoe je het beste voor een toets kan leren en nog veel meer.

Wat zeggen studenten?

Sfeerfoto vanaf de trap in de Associate degrees Academie

Eerstejaarsstudent Management

"Student Succes heeft mij geholpen bij het maken van een goede planning. Daardoor had ik een goed overzicht en heb ik mijn eerste studiepunten gehaald! Ik zou andere studenten zeker aanraden om bij Student Succes langs te gaan."

Sfeerfoto van een open leerruimte in de Associate degrees Academie

Tweedejaarsstudent Bedrijfskunde

"Ik liep aan het begin van mijn eerste jaar vast in mijn studie. Mijn studieloopbaanbegeleider raadde me aan om bij Student Succes aan te kloppen. Door de gesprekken ben ik anders gaan denken: ik denk nu in oplossingen!"