25 februari 2021
Opleidingen

Nieuw uitstroomprofiel bij Bedrijfskunde: Communicatie-professional

Goed nieuws voor studiekiezers! Onze hbo-opleiding Bedrijfskunde heeft een nieuwe uitstroomprofiel. Dat betekent dat studenten gerichter kunnen kiezen binnen het brede vakgebied van Bedrijfskunde. En dat bedrijven straks kunnen profiteren van professionals met een duidelijk specialisme.


Met het nieuwe profiel Communicatieprofessional spelen we in op de vraag vanuit bedrijven in de omgeving. Dat is belangrijk want zo binden we hoger opgeleiden aan de regio. Studenten zijn enthousiast, vooral omdat ze zich mogen specialiseren en voor een concreet beroep kunnen kiezen.


5 profielen

Na de zomer kunnen nieuwe studenten Bedrijfskunde een keuze maken uit 4 profielen:
 


Communicatieprofessional

Als je kiest voor het profiel Communicatieprofessional, dan leer je hoe je de interne en externe communicatie verzorgt voor de organisatie waarvoor je werkt. Zowel offline als online. We leiden je op tot een professional die praktische taken uitvoert en die medewerkers adviseert op het gebied van communicatie. Denk aan het creëren van content voor allerlei kanalen, zoals website en social media en aan het inzetten van diverse media voor verschillende doelgroepen. Maar ook aan het onderhouden van relaties binnen en buiten de organisatie. Bekijk dit nieuwe  profiel.


Online Open avond

Op woensdag 3 maart organiseren we een online Open avond voor studiekiezers en hun ouders. In live presentaties krijgen bezoekers meer informatie over onze 9 voltijd opleidingen én de profielen. En er is ruimte om te chatten met docenten en studenten. Dit blijkt een laagdrempelige manier voor studenten om al hun vragen te stellen.