11 april 2024 , 18:00 - 21:00

Open avond Ad-Academie

Kom naar de Open avond in Roosendaal en ontdek of een 2-jarige hbo-opleiding bij je past. Aanmelden kan binnenkort!

Open dag bij Associate degrees Academie

Tijdens een Open avond bezoek je de opleiding(en) waar je meer over wilt weten. Je gaat ervaren of die opleiding ook echt iets voor je is. Je ontmoet de docenten en studenten en gaat met ze in gesprek. Ook proef je meteen de sfeer. Weet je nog niet precies welke opleidingen jou aanspreken? Ook dan helpen we je tijdens de Open dag een stapje verder in je studiekeuze.

Programma

  • Elk uur kun een korte algemene presentatie bijwonen. Hier hoor je meer over onze academie in Roosendaal en ontdek je wat een Associate degree precies is.
  • Er is een opleidingsplein waar je in gesprek kunt met studenten en docenten van al onze opleidingen. Handig als je nog niet weet wat je wilt.
  • Elke opleiding geeft presentaties. HIer hoor je meer over de inhoud, de vakken, stage en je opties na de opleiding. Er zijn 4 rondes. Als je je aanmeldt, kun je aangeven welke presentaties je wilt bijwonen.

Wil je je oriƫnteren op een Associate degree of gericht een opleiding bezoeken? In beide gevallen ben je van harte welkom! En neem gerust iemand mee, dan kun je thuis nog je overwegingen bespreken.