Built Environment

Roosendaal

Introductie

Bouw met blik op de toekomst

Jij wil meer na je mbo 4-diploma. Jij wil na 2 jaar het werkveld in of eventueel doorstuderen. Jij wil je handen uit de mouwen steken in de richting van de bebouwde omgeving van de 21e eeuw.

Jij bepaalt waar jij heen wil met je studie. Jij bepaalt dus ook hoe jouw studie eruit gaat zien en jij bepaalt aan welke talenten jij wil werken. Jij bepaalt op welke manier je daar aan gaat werken.

Jij gaat werken bij bedrijven en voor bedrijven. Stage loop je bij het bedrijf. Op projectbasis werk je in groepsverband voor bedrijven.

Wij bieden jou coaching en workshops.

Wij zijn trots op deze opleiding. Jij bent dat straks met ons.

De Ad Built Environment kun je ook volgen in Den Bosch

123
123
123

Programma

Je week ziet er als volgt uit: 2 dagen school en 3 dagen stage. Een vast rooster heb je niet want ons onderwijs is op aanvraag. Dus mis je bepaalde kennis of vaardigheden dan klop je gewoon aan bij een docent voor een les of een workshop.

Op school werk je aan concrete, zelfgekozen projecten. Bij elk project staat een van de volgende thema’s van Built Environment centraal:

  • Klimaatbeseffend
  • Probleemoplossend
  • Bruggenbouwend
  • Situationeelaanpassend 
  • Traditiedoorbrekend

Je prestaties beoordelen we aan de hand van interviews die je beoordelaar elk half jaar met je afneemt. Na een positief vierde interview aan het eind van jaar 2 krijg je je diploma.  

Goed om te weten is dat wij de opleiding samen met het bedrijfsleven ontwikkelen. Hierdoor leer je precies die vaardigheden waar vraag naar is.

Toelating

Met een mbo 4-, havo- of vwo-diploma kun je in principe bij deze Ad starten. Lees meer over de toelating

Binnenkort worden de nadere toelatingseisen hier bekendgemaakt.  

Na de opleiding

 Met het Ad-diploma Built Environment vind je zo een baan. Er zijn op dit moment ongeveer 35.000 vacatures in de bouw. En de komende jaren ontstaan er nieuwe beroepen waarop jij bent voorbereid.

Bedrijven willen vooral medewerkers die snel kunnen schakelen, praktisch ingesteld zijn en buiten de traditionele bouwkaders denken.