16 mei 2022
Over Ad-academie

Nieuw in ons aanbod: cursus Cambridge Engels

Cursus Cambridge Engels bij Ad-academie.nl in Roosendaal

Nice to know! Na de zomer starten we bij Ad-academie met een gecertificeerde cursus Engels: Cambridge Engels. Dit is de bekendste cursus om goed Engels te leren en het certificaat is wereldwijd erkend. In september starten de eerste groepen in Roosendaal.


Voor iedereen!

Bijzonder is dat de cursus Engels voor iedereen is die interesse heeft. Dus niet alleen de studenten van Ad-academie kunnen zich inschrijven, ook particulieren of bedrijven in de regio zijn welkom. Het is een cursus die losstaat van de huidige opleidingen. Deze uitbreiding in het opleidingsaanbod past bij de visie van de academie, zegt onze directeur Roland van der Poel. “We willen een breed onderwijsaanbod voor de regio.” Cambridge Engels wordt al aangeboden in Vlissingen bij HZ University of Applied Sciences, een van de initiatiefnemers van Ad-academie. En vanaf september dus ook dicht bij huis in Roosendaal!


Cambridge Engels

Groot voordeel van het Cambridge certificaat is dat het wereldwijd erkend wordt door universiteiten, bedrijven en instellingen. En bij sommige opleidingen is het certificaat zelfs een toelatingseis. De cursus wordt op verschillende niveaus aangeboden, dus iedereen kan op zijn of haar niveau instappen.


Persoonlijke aandacht

Ad-academie verzorgt de cursus in groepen van ongeveer 15 deelnemers. “Groot genoeg om in groepjes te kunnen samenwerken en klein genoeg voor persoonlijke aandacht. Want dat willen we in al onze opleidingen!”, aldus een stellige Van der Poel.


-> Bekijk de cursus Cambridge Engels