Welkom!

Online Open avond

Leuk dat je ons een digitaal bezoek brengt! De eerste opleidingspresentaties starten om 19.00 uur. Tot die tijd, of erna natuurlijk, kun je hier rustig rondkijken. Laat je rondleiden in ons gebouw of stel je vragen aan een van onze studenten. We wensen je veel plezier op onze online Open avond. En succes met je studiekeuze!

Online Open avond Associate degrees
usp-teacher.svg
Presentaties

Om 19:00 en 20:00 starten de opleidingspresentaties via Microsoft Teams. De link naar de presentatie heb je ontvangen in je mail. Weet je nog niet hoe Teams werkt? Lees dan de instructie nog even door.

usp-partnership.svg
Vragen?

Heb je vragen tijdens de presentatie, stel ze via de chat in Teams. Een docent en student zitten klaar om ze te beantwoorden.

usp-building.svg
Kijk gerust even rond

Je vindt hier ook algemene info over studeren bij de Associate degrees Academie. Neus lekker rond en neem meteen even een kijkje in ons gebouw!

Neem een kijkje in ons gebouw

Neem een kijkje in ons gebouw

Instructie MS Teams
arrow
Begeleiding tijdens je Associate degree door Student Succes

Student Succes

Wij vinden het belangrijk dat jij je studie succesvol kunt afronden. Maar soms gaat studeren niet zo gemakkelijk. Je loopt vast en kunt wel wat extra hulp gebruiken. Die krijg je bij Student Succes!

Hieronder via de link 'lees meer' vind je meer informatie over wat Student Succes voor je kan betekenen. Heb je vragen? Stel ze dan via de mail aan Student Succes!

Contact

Vraag naar Jamy van Elzakker

mail studentsucces@ad-academie.nl

call 088 525 76 60

Doorstuderen na de Associate degrees Academie

Doorstromen naar bachelor

Na een Associate degree kun je ervoor kiezen om door te studeren aan een bacheloropleiding. Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences bieden mogelijkheden om door te stromen naar een bacheloropleiding op maat. Dat betekent dat je in 2 jaar met een speciaal programma van 120 studiepunten je bachelordiploma kunt halen.