Wat zegt het stagebedrijf?

KIK marketing communicatie
 

KIK bood een stageplek aan aan Samantha die onze hbo-opleiding Management volgt. Daar heeft het bureau veel plezier van gehad. Eigenaar Marloes Boogaard vertelt hoe het was om een Associate degree in huis te hebben.

Stagebedrijf Kik over over stagiair opleiding Management

Marloes vertelt over de stage van Samantha

Wat is jouw functie binnen het bedrijf?

Ik ben eigenaar en marketingspecialist.


Op welke manier neem je de stagiaire mee door de dagelijkse werkzaamheden?

Voordat ik Samantha aan het werk zet geef ik haar eerst uitleg. Daarna gaat zij zelfstandig met de opdracht aan de slag. Waar nodig, kijk ik tussentijds mee. Als Samantha klaar is, bekijk ik het werk en geef ik feedback.


Hoe ervaar je het samen werken met een Associate degree-student?

Dit werkt heel prettig. Ze is heel leergierig en wil op allerlei vlakken leren. Over online marketing, e-mail marketing, websites, administratie, eigenlijk vindt ze alles leuk om te leren! Ze neemt ons veel werk uit handen. En het is leuk om een enthousiaste leerling wat bij te brengen!


Wat maakt jullie bedrijf aantrekkelijk voor stagiairs?

Bij ons kan een stagiair zelf bepalen hoeveel hij of zij kan leren. Wil je je verdiepen in de wereld van online marketing? Dat kan! Heb je meer interesse in het schrijven of social media, ook dat kan. Wij nemen je mee in de wereld van het ondernemerschap en je kunt heel zelfstandig aan het werk. We zijn een klein team, volop gezelligheid!


Wat heeft de stage tot nu toe opgeleverd voor het bedrijf?

Een frisse wind! Stagiairs komen steeds weer met nieuwe ideeën!


Hoeveel tijd ben je kwijt met de begeleiding?

Ik ben elke dag bezig met onze stagiairs. In het begin moet ik natuurlijk meer toelichten. Hoe werken de systemen, wat is dit voor een klant etc. Maar daarna kan ik een project uit handen geven en gaat een stagiair zelfstandig aan het werk. Natuurlijk moet ik wel nog controleren wat er gemaakt is.


Is er kans op een vaste baan?

Op dit moment nog niet, maar uiteindelijk willen we graag een vast iemand aannemen die samenwerkt met een stagiaire.


Hoe ervaren jullie het werken met een Ad’er?

Wij vinden het prettig! Veel Ad’ers hebben al mbo gedaan en dat merk je aan een actieve werkhouding. Zij willen graag aan het werk en zijn gemotiveerd. Een hbo’er, heeft minder werkervaring in de praktijk en nog meer een ‘studiehouding’.

Ja, ik zoek een stagiair!

Heeft jouw organisatie een interessante stageopdracht en zoek je een stagiair, laat dan je gegevens achter via de button. Liever meteen contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!
 
Neem contact op

en vraag naar Ayse Singin

call 088 525 32 36

mail [email protected]