'Hier zien ze me echt als een van de collega’s.'

Roxanne de Nood

Roxanne vertelt over haar stage bij Roompot voor de hbo-opleiding Logistiek.

Roxanne doet de opleiding Logistiek en liep stage bij Roompot

Roxanne vertelt over haar stage

Kun je iets vertellen over het bedrijf waar je stageloopt?

Roompot is een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Het bedrijf is in de loop van de tijd uitgegroeid van een eenvoudige camping tot nationaal marktleider en een van Europa’s grootste aanbieders van vakantiewoningen.

Hoe heb je dit bedrijf gevonden?

Ik had al eerder met veel plezier stage gelopen bij Roompot voor een andere opleiding. Daarom heb ik gevraagd of ze plek hadden voor een stagiaire. En dat hadden ze gelukkig.

Waarom heb je voor dit bedrijf gekozen?

Ik heb voor dit bedrijf gekozen vanwege de fijne en gezellige sfeer. En omdat ze je niet zien als de stagiaire, maar als een van de collega’s. Verder is het een groot bedrijf waar je veel ervaring kunt opdoen.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen het bedrijf?

Hoe langer ik er werkte hoe meer taken ik kreeg. Bij elk project binnen de afdeling kon ik wel iets doen. Bijvoorbeeld: pakbonnen draaien, de inventaris van de huisjes klaarzetten en de huisstijl bewaken in verband met een nieuw logo dat geïmplementeerd moest worden. Door alle taken kreeg ik het gevoel dat ze mij als volwaardige medewerker zagen.

Wat heb jij het bedrijf gebracht?

Ik ben flexibel en heb ervaring op verschillende vakgebieden. Hierdoor kon ik inspringen waar nodig. Verder kon ik dankzij het geleerde op school goede ideeën aandragen. Bijvoorbeeld over een efficiënte indeling van het magazijn. Die kennis heb ik gebruikt om de merchandise en de kleding een handige plek te geven.

Wat heeft de stage opgeleverd voor het bedrijf?

Door mijn input kreeg Roompot nieuwe inzichten, zoals de beste manier hoe zij een magazijn in konden delen. Daarnaast hebben ze ervaren dat het fijn is om een Associate degree in huis te hebben. Onze opleiding is praktijkgericht en ik was dus snel inzetbaar voor allerlei projecten. Roompot wil dan ook vaker stagiairs gaan inzetten van onze opleiding.

Wat heb je kunnen toepassen dat je hebt geleerd tijdens je opleiding?

Veiligheid is een belangrijk aspect tijdens mijn opleiding. Daar wordt veel aandacht aan besteed. Die kennis kwam goed van pas tijdens het herinrichten van het magazijn. Want een indeling moet niet alleen efficiënt zijn, maar ook veilig.

Hoe was de samenwerking met jouw collega’s?

De samenwerking met mijn collega’s verliep vrijwel meteen goed en collegiaal. We hielpen elkaar waar nodig. Ze vonden het prettig samenwerken omdat een Ad’er snel schakelt, ook als de praktijk net wat anders is dan de theorie. Daar schrikken wij niet meer van!

branding-blue

Ja, ik zoek een stagiair!

Heeft jouw organisatie een interessante stageopdracht en zoek je een stagiair, laat dan je gegevens achter via de button. Liever meteen contact? Bellen of mailen kan natuurlijk ook!
 
Neem contact op

en vraag naar Ayse Singin

call 088 525 32 36

mail [email protected]