Student Succes

Samen werken aan jouw talent!

Student Succes

Wij vinden het belangrijk dat elke student zijn studie succesvol kan afronden. Maar soms gaat studeren niet zo gemakkelijk. Je loopt vast en kunt wel wat extra hulp gebruiken. Die krijg je bij Student Succes!

Wanneer klop je bij ons aan?
 

  • Je wilt werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling met een coach of een training.
  • Je wilt advies en begeleiding als je last hebt van studiebelemmerende omstandigheden.

Zo stel je je vragen
 

Mocht je vragen hebben aan ons, stuur dan een mailtje naar: studentsucces@ad-academie.nl. We zullen je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Dit hebben we in huis
 

Decaan

Je kunt bij onze decaan terecht als je studievertraging oploopt of dreigt op te lopen. Dat is niet ondenkbaar als je kampt met een functiebeperking  zoals AD(H)D, dyslexie, depressie, fysieke handicap of een (chronische) ziekte. Maar ook als je aan topsport doet of als je persoonlijke omstandigheden veranderen. Verder kun je bij de decaan terecht voor financieel of juridische vragen over wettelijke of hbo-regelingen. De decaan kan je precies vertellen welke aanpassingen of tegemoetkomingen je kunt aanvragen. 

Coaches

Onze coaches zijn er voor individuele begeleiding bij studie- en loopbaangerelateerde vragen. Daarnaast kunnen ze je helpen bij het oplossen van studiegerelateerde problemen die je studievoortgang in de weg staan. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met faalangst, motivatieproblemen en studieplanning.

Workshops

Naast individuele begeleiding biedt Student Succes ook verschillende groepsworkshops aan. Bijvoorbeeld om je uitstelgedrag aan te pakken, beter te leren plannen, efficiënter te leren werken, te leren hoe je het beste voor een toets kan leren en nog veel meer.