13 oktober 2022
Over Ad-academie

3 topopleidingen in Roosendaal!

Associate degrees Academie Human Resource Management HR-Talentcoach

Maar liefst 3 opleidingen van de Associate degrees Academie krijgen het kwaliteitszegel topopleiding in de Keuzegids hbo 2023. Dat is een derde van alle opleidingen! En het zijn 3 goeie redenen voor een feestje in Roosendaal. Directeur Roland van der Poel trekt het breder: “Deze opleidingen scoren hoog, omdat ze deel uitmaken van een groter geheel.”


Topopleidingen

De gelukkige opleidingen met het kwaliteitszegel zijn de Ad Engineering, de Ad Human Resource Management en de Ad Health & Social Work. Het zegel betekent dat deze opleidingen hoog scoren in hun categorie. Zo waarderen studenten bijvoorbeeld de fijne sfeer en de kwaliteit van de docenten. Daarnaast scoren de 3 hoog op ‘voorbereiding loopbaan’. En daar is Roland van der Poel blij mee: “Dat is precies wat we hier doen, opleidingen aanbieden die aansluiten op het werkveld.”


Trots

Van der Poel is trots. En niet alleen op deze 3 opleidingen. “Dit prachtige compliment van onze studenten is voor de hele academie. Je kunt alleen uitblinken als je het samen doet. Of zoals Shaquille O’Neal ooit tegen Koybe Bryant zei: There is no I in team”. Ook de 2 partners van de Associate degrees Academie doen het goed in de ranking. Avans Hogeschool is opnieuw de beste grote hogeschool van Nederland. En HZ University of Applied Sciences staat in de top 3 van beste middelgrote hogescholen.


Keuzegids hbo

De Keuzegids hbo 2023 is een onafhankelijke gids die de kwaliteit van opleidingen in Nederland beoordeelt en vergelijkt. Het doel is om relevante informatie te verstrekken aan studiekiezers, zodat ze een afgewogen keuze kunnen maken. Zie ook Keuzegids.nl.