24 mei 2022
Studiekeuze

Open avond 2 juni – laatste kans om sfeer te proeven

Open dag bij Associate degrees Academie

De laatste Open avond van dit studiejaar is op donderdag 2 juni van 18.00 tot 21.00 uur. Twijfel je nog aan je studiekeuze? Wil je meer weten over onze 2-jarige hbo-opleidingen? Studenten en docenten vertellen graag hoe het is om bij ons te studeren. Kom dus sfeer proeven, maak je keuze en ga met een goed gevoel de zomer in! Welke opleiding kies jij?


Ga je voor Bedrijfskunde of Engineering? Kies je liever Management of toch Logistiek? Tijdens de Open avond bezoek je als studiekiezer presentaties van opleidingen waar je meer over wilt weten. Er zijn 3 presentatierondes tussen 18.00 en 21.00 uur. Docenten en studenten vertellen meer over de vakken, de projecten en de stages. Bekijk al onze opleidingen. 


Opleidingsplein

Weet je als studiekiezer nog niet precies wat je wilt of welke opleiding bij jou past? Niet zo gek, want we hebben 9 verschillende opleidingen, met in totaal 25 uitstroomprofielen. Docenten en studenten van al onze opleidingen staan tijdens de Open avond op het Opleidingsplein. Ze gaan graag met studiekiezers in gesprek!  


Associate degree

Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding. Wat is het verschil met een 4-jarige hbo-opleiding? En wat is het verschil met een mbo-opleiding? Dat vertelt onze directeur Roland van der Poel tijdens de Open avond. Ieder uur geeft hij in het Atrium uitleg over de Associate degree als opleidingsvorm en over onze academie. 


Sfeer proeven

We openen onze deuren tijdens de Open avond uiteraard ook zodat je als studiekiezer sfeer kunt proeven. Loop een rondje door ons lichte open gebouw. Drink een kop koffie in onze kantine of in een van onze zithoeken. Zie jij jezelf hier volgend jaar studeren?