14 december 2020
In de media

Ontbijten met de Associate degrees Academie

Ontbijten met de Associate degrees Academie woensdag 16 december 2020 Roosendaal

Kerst ziet er dit jaar anders uit dan anders. Maar een kerstontbijt hoort er wel bij. Daarom geven wij op woensdag 16 december ontbijtjes weg aan mensen die wel een oppepper kunnen gebruiken. Kom jij uit Roosendaal en ken je iemand die je een extra feestelijk ontbijt gunt? Meld die persoon dan aan.


Hartverwarmend Roosendaal, een initiatief van de gemeente Roosendaal, omvat veel acties om de donkere maanden een beetje lichter te maken. “We doen daarom graag mee aan dit initiatief. Andere jaren nodigden we onze buren uit, maar nu zoeken we de verbinding met de hele stad. Wij voelen ons verbonden met Roosendaal en dragen graag bij aan dit hartverwarmende initiatief”, zegt Roland van der Poel, directeur van de Associate degrees Academie.

Onze buurtbewoners nodigden we de afgelopen jaren al uit voor een kerstlunch. Dat kan helaas niet in die vorm doorgaan, daarom besloten we een ontbijt-to-go aan te bieden. Verzorgd door een professionele cateraar en veilig op te halen in ons gebouw. In combinatie met Hartverwarmend Roosendaal is dus besloten deze actie verder uit te breiden met extra ontbijtjes. Op maandag 14 december maken we bekend wie een ontbijt op kan halen.