13 maart 2021, 10:00 - 15:00

Open dag

Ontdek of een tweejarige hbo-opleiding bij jou past!

Sfeer Open dag Associate degrees Academi

Op zaterdag 13 maart hebben we een Open dag. Tijdens zo’n dag proef je de sfeer van de academie en ontdek je wat onze opleidingen precies inhouden. Een goede manier dus om je oriënteren op je studiekeuze.

Hoe de Open dag er precies uitziet, is nog onzeker in verband met het corona-virus. We hopen natuurlijk dat we onze deuren open kunnen zetten en je persoonlijk kunnen ontmoeten. Lukt dat niet dan organiseren we weer een online ontmoeting. Ook daar zijn we inmiddels handig in!

Online open dag
Bij een online Open dag kun je presentaties volgen van de verschillende opleidingen. Via Microsoft Teams vertellen docenten en studenten je over de opleiding en hoe het is om bij de Associate degrees Academie te studeren. Tegelijk kun jij je vragen stellen via de live chat. Op deze manier krijg je toch de opleidingsinformatie die je helpt bij het maken van je studiekeuze.

Meld je aan
We ontmoeten je graag op zaterdag 13 maart. Want hoe de Open dag er ook uitziet, hij gaat zeker door. Dus blok deze datum in je agenda. Aanmelden kan in januari.

 

 

Verslag Open dag Associate degrees Academie

Alvast sfeerproeven?