De mogelijkheden

Doorstuderen

Wanneer je je Associate degree haalt, kun je natuurlijk meteen aan de slag op de arbeidsmarkt. Maar je kunt er ook voor kiezen om door te studeren aan een bacheloropleiding. Bekijk hieronder alle opties.

Doorstuderen na de Associate degrees Academie

Kies je Associate degree

Alles uitvouwen

Een bachalor na je Associate degree!

Met een Associate degree, kun je meteen aan het werk. Maar je kunt ook doorstromen naar een bacheloropleiding. Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences bieden een speciaal programma. Dat betekent dat je met een op maat gemaakt 2-jarig programma van 120 studiepunten je bachelordiploma kunt halen na je Associate degree.

Op deze site zie je welke doorstroommogelijkheden er voor jou zijn. Je bent zelf verantwoordelijk om contact op te nemen met de betreffende bacheloropleiding voor meer informatie en aanmelding. Wil je je aanmelden denk dan wel aan de landelijke deadline van 1 juni, daarna gelden er mogelijk andere voorwaarden bij de bacheloropleiding. 

Check voor meer informatie avans.nl en hz.nl
branding-blue

Heb je vragen?

Heb je een vraag over een van onze Associate degrees? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor algemene vragen over je studie!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 9:00 tot 16:30