Loop of kijk een dagje mee

Ad'er voor een dag

Binnenkort vind je hier weer nieuwe data waarop je een dagje kunt meelopen. Zo krijg je een goed beeld van de studie en van de Associate degrees Academie.

Loop een dagje mee op de Associate degrees Academie

Ervaar hoe het is om bij ons te studeren

Een leuke opleiding gezien tijdens de Open avond en wil je er meer van weten? Meld je dan aan voor Ad'er voor een dag en kijk een lesje mee. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen organiseren we de meeloopdagen online.

Tijdens een proefles ontdek je hoe docenten lesgeven en welke lesstof je krijgt. En je weet een beetje hoe het voelt om een Associate degree-student te zijn. Vooraf heb je een gesprekje met een student, zodat je ook je vragen kunt stellen. 

Online én offline

Af en toe zijn er weer lessen in het gebouw. Het kan dus zijn dat je weer letterlijk mee kunt lopen met studenten. Ook geven we nog steeds veel les via Teams, dus ook online meekijken met de les is een optie. Het ligt aan het rooster én de opleiding die je kiest. We laten je op tijd weten of je online of offline meekijkt!


Waarom een meeloopdag?

  • Je proeft de dagelijkse sfeer van onze academie
  • Je ontdekt hoe een dag van een student eruit ziet
  • Je ziet hoe we les geven en maakt kennis met de inhoud
  • Je voelt beter of de opleiding bij je past
branding-blue

Heb je vragen?

Heb je een vraag over een van onze Associate degrees? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor algemene vragen over je studie!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 08:30 tot 16:30