Organisatie

Over ons

Met kleinschalige praktische tweejarige hbo-opleidingen spelen wij in op de actualiteit. Wij weten waar de markt behoefte aan heeft. Ook zijn we meer dan een plek om te leren. Bij ons komen leren, werken en de regio samen.

We maken het verschil

Wij geloven in de talenten en ontwikkeling van iedere student en medewerker. Samen met het regionale werkveld maken we het verschil met en in de maatschappij.

Zo doen we dat

Wij verbinden onze studenten, het werkveld en onze medewerkers met elkaar. Met enthousiasme, trots, plezier en door net even anders te zijn, inspireren wij onze studenten. Wij zorgen voor een open en veilige omgeving voor iedereen. Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk contact staan centraal.

Onze kernwaarden

• Leerlustig
• Eigenzinnig
• Verbindend

Ambitie

In 2025 is de Associate degrees Academie uitgegroeid tot een brede community college met veel programma’s, afgestemd op de regio West-Brabant en Zeeland, met 1.500 studenten, die met hun diploma een bijdrage leveren aan een gezond en dynamisch werkveld.

Onderwijsvisie

De Ad-student die bij ons afstudeert is goed voorbereid op de arbeidsmarkt. Hij weet waar zijn talenten liggen en kan strategie en operatie feilloos met elkaar verbinden. Hij heeft een theoretische basis die geïntegreerd is in zijn handelen en kan vraagstukken in zijn domein op hbo-niveau aanvliegen en oplossingen implementeren. 

Lees onze Visie op Onderwijs

Managementteam

Het managementteam van de Associate degrees Academie bestaat uit: 
Roland van der Poel, directeur
Paul Wezepoel, manager bedrijfsvoering
Esther Gielen, manager onderwijs
Heleen Hoens, manager onderwijs
Carla Deijkers – Gelten, senior management assistent  

Contact

Voor vragen voor het managementteam, kun je contact opnemen met het academiebureau via info@ad-academie.nl