Marketing

Ad Marketing Management in Roosendaal

Introductie

Deze opleiding start niet per september 2018

De Ad Marketing Management start niet per september 2018. Het ministerie heeft dit besloten op basis van het advies van de Commissie Doelmatigheid Hoger Onderwijs (CDHO).

De Ad Marketing Management voldoet volgens de CDHO niet aan de arbeidsmarktbehoefte. Dat betekent dat er niet voldoende banen beschikbaar zijn voor afgestudeerden. Wij denken dat afgestudeerden met een Ad Marketing Management-diploma op zak wel snel een baan vinden, omdat de vraag naar medewerkers klantenservice, verkopers, (online) marketeers, marketing managers, accountmanagers, social media-managers, brandmanagers, chat- en telefonisch medewerkers en salesmanagers volgens ons alleen maar zullen toenemen.

Er is wel een maatschappelijke behoefte aan de Ad Marketing Management. Dat hebben we onderbouwd en daar is het CDHO het mee eens. Dit houdt in dat het verder opleiden van mensen met een mbo 4-diploma past bij het overheidsbeleid, dat zich richt op een leven lang leren. Ook de vorm waarin de Ad wordt aangeboden, past bij de ontwikkeling naar meer flexibel en vraaggericht onderwijs.

Alternatieven

We vinden dit heel vervelend nieuws. Het enige dat we op dit moment kunnen doen, is vertellen welke alternatieven er zijn als je graag de Ad Marketing Management in Roosendaal had willen doen.

Je kunt alsnog voor een Ad in Roosendaal kiezen. De volgende Ad’s gaan sowieso van start in september:

• Ad Accountancy (Finance)
• Ad Bedrijfskunde (Business)
• Ad Engineering
• Ad Health & Social Work
• Ad Informatica (ICT)
• Ad Logistiek
• Ad Management

Je kunt er ook voor kiezen om de Ad Marketing Management ergens anders te volgen. Bij de Avans Academie Associate degrees in Den Bosch kun je je nog aanmelden.

123
123
123