Bezoek onze Open avond op 3 december!

Nieuws - 26 november 2019

Op 3 december is onze Open avond voor studiekiezers. Hier kunnen toekomstige studenten tussen 18:00 en 21:00 uur meer te weten komen over studeren bij een van onze voltijd Associate degree-opleidingen.

Studiekiezers kunnen zich hier aanmelden voor onze Open avond. Naast informatie over de 9 opleidingen kunnen de bezoekers ons nieuwe gebouw aan het Mill Hillplein ontdekken waar ze misschien wel de komende twee jaar hun hbo-opleiding gaan volgen.

Vind de opleiding die past
Voor studiekiezers die nog geen idee hebben wat ze willen studeren of niet weten hoe ze tot een goede studiekeuze kunnen komen, is er een ori├źntatiepad ingericht. Hier kunnen de bezoekers in gesprek met onze studenten en medewerkers. Studenten en docenten delen ook hun ervaringen op het opleidingsplein. Daarnaast kan je hier ook terecht voor praktische vragen over bijvoorbeeld collegegeld of inschrijven. 

Associate degrees
De Associate degrees Academie heeft ruim 500 studenten en 9 voltijd Ad-opleidingen. Een Associate degree is een tweejarig praktijkgerichte opleiding met een wettelijk erkend hbo-diploma op onderwijsniveau 5. De Associate degrees Academie is een samenwerking tussen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences.