Vacture docent Engels

Nieuws - 4 juni 2019

Wat: 2 bevlogen docenten Engels
Waar: Roosendaal
Wanneer: 19 augustus 2019
Werkomvang: 0,4 fte - 0,8 fte, totaal 1,2 fte

Uitdagend werk
Samen met de collega docent Engels geef je les aan studenten van alle opleidingen van Associate degrees Academie. Jouw enthousiasme en de noodzaak tot het beheersen van de Engelse taal breng je over op studenten. Je werkt hierbij gedifferentieerd zodat je aansluit bij de het ingangsniveau van de student. Verder stem je met je vakinhoudelijke collega’s af hoe het Engels kan worden geïntegreerd in de (praktijk)opdrachten. Je vindt het een uitdaging om onderwijs te ontwikkelen en daarbij buiten de grenzen van het eigen vakgebied te kijken. Je werkt mee aan het onderbouwd vastleggen van het Programma Engels voor Ad-opleidingen.

Juiste match

 • Vanzelfsprekend ben je een expert in het vakgebied en doceer je Engels op (near-)native speaker niveau.
 • Bij voorkeur heb je een opleiding Engels afgerond op minimaal HBO niveau.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep en praktijkgericht hbo-onderwijs.
 • Je kunt je goed vinden in het praktijkgerichte onderwijsconcept.
 • Je hebt ervaring met activerende didactische werkvormen en nieuwe vormen van toetsing.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring als docent in het mbo- of hbo-onderwijs.
 • Je staat open voor het werken in multidisciplinaire teams.
 • Samenwerken gaat je goed af. Je bent betrokken en ondernemend. 
 • Als je nog geen Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid hebt, dan ben je bereid om die te halen. BKE-certificering is een pré. 
 • Voor jonge mensen ben je een ervaren, stimulerende en enthousiasmerende coach.
 • Pionieren gaat je goed af en je verstaat de kunst om potentiële problemen in oplossingen om te zetten. 
 • Je hebt een relevant en actueel netwerk in de praktijk.

 

Inspirerende omgeving 

Je komt terecht in een dynamisch team met flexibele en vakkundige collega’s. De omgeving is nieuw en inspirerend en je wordt onderdeel van een team dat enthousiast werkt aan de doorontwikkeling van de Associate degrees (Ad’s). Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences (HZ) zijn in 2018 gestart met het aanbieden van Ad’s in Roosendaal. Ruim 200 studenten volgen hier Ad’s in verschillende richtingen. 

Een Ad is een wettelijk erkend hbo-programma van 2 jaar en de student behaalt een diploma op niveau 5. De doelgroep is met name de mbo niveau 4 student, die verder wil studeren. De tweejarige Ad’s sluiten goed aan op het mbo. Ook voor praktisch ingestelde havisten is de Ad een uitstekende vervolgopleiding. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid willen Avans en HZ de kansen op de arbeidsmarkt voor deze doelgroep vergroten. We werken daarom intensief samen met het bedrijfsleven, maar ook met het ROC West-Brabant en Scalda. 

Goede werkgever
Bij ons staan drie kernwaarden centraal: leergierig, eigenzinnig en verbindend. Deze gelden voor onze studenten en voor de medewerkers, want we halen graag het allerbeste uit mensen. We staan bekend als goede werkgever. Dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden.

 • Wij bieden je volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. 
 • Je ontvangt minimaal € 2769,32 bruto en maximaal € 4892,31 bruto bij een fulltime aanstelling, conform cao hbo. 
 • Een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand is standaard.
 • We bieden je een aanstelling tot 18 augustus 2020. Bij goed functioneren hoort een verlenging tot de mogelijkheden. 
 •  Je wordt aangesteld bij de crohohouder (Avans), van daaruit word je gedetacheerd naar de Ad-academie. 

 

Bewuste keus
Je bent ervan overtuigd dat deze functie bij je past en je hebt zin om aan de slag te gaan bij de Associate degrees Academie. Solliciteer dan uiterlijk op zondag 16 juni 2019 en vermeld vacaturenummer 19/173. Bij vragen over de inhoud van de functie, neem je contact op met Han Oomen, tel. nr. 06- 52875785 of per mail: cjmm.oomen@avans.nl. Andere vragen kun je stellen aan Bianca Lukassen, personeelsconsulent, tel. nr. 088-5257425, bereikbaar op maandag tot en met donderdag.

De gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 26 juni 2019. 

Aan de inhoud van deze vacature kun je geen rechten ontlenen. Acquisitie naar aanleiding van deze tekst stellen wij niet op prijs.