Tijdelijke werkzaamheden voor het pand

Nieuws - 6 december 2018

Op maandag 10 december 2018 wordt er gestart met werkzaamheden voor het gebouw van de Associate degrees Academie i.v.m. een lek in het kelderdak. Dit veroorzaakt weer diverse lekkages in het pand en daarom moeten we de dakbedekking zo snel mogelijk laten vervangen.

Het te vervangen kelderdak bevindt zich in de strook vanaf de hoofdentree van het pand tot aan de Vrouwemadestraat. Het betreft de volledige breedte van de strook tussen het gebouw en het talud naar de parkeergarage. Daarom wordt de volledige strook tussen onze hoofdentree en de Vrouwemadestraat afgesloten en is daarmee tijdelijk niet toegankelijk.

De aannemer heeft ongeveer 4 weken nodig om de werkzaamheden uit te voeren. Dit is echter afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij regen en vorst moeten de werkzaamheden worden stilgelegd. Daarnaast zal in de vakantieperiode tussen Kerst en Nieuwjaar beperkt gewerkt worden. Met de gemeente Roosendaal is afgestemd om informatieborden te plaatsen om de omleiding voor voetgangers via de Laan van Brabant aan te geven.