Ad Human Resource Management mag starten

Nieuws - 16 augustus 2018

Goed nieuws! De Associate degree Human Resource Management start na de zomer definitief in Roosendaal. Het ministerie van Onderwijs heeft de opleiding goedgekeurd.

Dat betekent dat in september de volgende opleidingen starten in Roosendaal: Ad Accountancy, Ad Bedrijfskunde, Ad Engineering, Ad Human Resource Management, Ad Health & Social Work, Ad Informatica, Ad Logistiek en Ad Management. In totaal zullen er waarschijnlijk rond de 200 studenten starten. Vooral de opleiding Health & Social Work is populair met 39 aanmeldingen tot nu toe.

Al eerder werd bekend dat de Ad Marketing Management en de Ad Small Business en Retail Management dit jaar nog niet mogen starten in Roosendaal. Het ministerie van Onderwijs heeft dit besloten op basis van advies van de Commissie Doelmatigheid Hoger Onderwijs (CDHO). Volgens de CDHO zijn er niet voldoende banen beschikbaar voor afgestudeerden.

Locatie
Het pand in Roosendaal aan het Mill Hillplein is zo goed als af. De ruimtes zijn geschikt gemaakt voor de onderwijsvorm die typerend is voor Associate degrees. Zo zijn er weinig traditionele klaslokalen en veel open werkplekken waar studenten samen aan een opdracht kunnen werken.

Studiekiezers met interesse in de Ad Human Resource Management zijn persoonlijk op de hoogte gesteld.