Open dag HZ gemist? Kom naar de Mbo-middag

Nieuws - 27 november 2017

De Associate degrees kregen afgelopen zaterdag op de Open Dag van HZ University of Applied Sciences volop aandacht. Het was een mooi moment om Zeeuwse studiekiezers kennis te laten maken met deze praktijkgerichte tweejarige hbo-opleidingen. Volgend jaar september start de Associate degrees Academie in Roosendaal. Avans Hogeschool en de HZ werken daarbij samen. 

Studiekiezers konden zaterdag 25 november al hun vragen stellen over de voltijd-Associate degrees. Docenten konden hen er meer over vertellen, maar ook studenten van de Avans Academie Associate degrees in ’s-Hertogenbosch. Die academie startte afgelopen september, en de studenten konden meteen hun ervaringen delen met de studiekiezers. 

Gemist? 

Baal je ervan dat je de Open Dag gemist hebt? Kom dan naar de Mbo-middag van Avans in Breda. Ook de Associate degrees Academie is daar aanwezig. Tijdens de Mbo-middag vertelt een panel van Avansstudenten, waaronder ook een Ad-student, uit verschillende domeinen over hun persoonlijke overstap. Er is ook een decaan die vertelt wat de overeenkomsten en verschillen zijn tussen studeren aan het mbo en hbo. Je krijgt van hen antwoord op al je vragen, bijvoorbeeld over beroepsperspectief of verkorte leerroutes. Maar ook over de lesstof en roosters.

Op het Infoplein krijg je van studenten informatie over de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent. Je gaat met hen in gesprek en kunt al je vragen stellen. Bekijk welke opleidingen aanwezig zijn op het Infoplein in Breda. Je kunt hier kennismaken met de Associate degrees Academie. 

Programma

12.45 uur: ontvangst
13.00 uur: panelgesprek
14.00 uur: Infoplein
15.30 uur: einde

Aanmelden

Je moet je vooraf aanmelden. Lees meer op de website van Avans.