Pop-up-Open dag Ad-academies groot succes

Nieuws - 29 september 2017

De 2 Ad-academies staan vandaag en morgen in de etalage in Eindhoven. In de stad vindt de Onderwijsbeurs Zuid plaats. Een perfect moment om de voltijd Associate degrees onder de aandacht te brengen.

De tweejarige praktijkgerichte hbo-opleidingen zijn nog niet bij het grote publiek bekend. Door op een creatieve manier aandacht te vragen van voorbijgangers willen de academies de bekendheid verder vergroten. Omdat de onderwijsbeurs volgeboekt was, zijn we uitgeweken naar een pand om de hoek. De winkelruimte past perfect bij de boodschap: ‘Een Ad past bij jou’ en ‘Een Ad staat je goed’. Paspoppen, passpiegels en een goed verhaal over de Associate degrees: dat krijgen de bezoekers van de winkel voorgeschoteld.

Associate degrees

In ’s-Hertogenbosch is dit jaar al een aantal opleidingen gestart bij de Avans Academie Associate degrees. Vanaf studiejaar 2018 worden in Roosendaal ook voltijd-Associate degrees aangeboden in samenwerking met HZ University of Applied Sciences. Daar moet de school nog ingericht worden, dus duiken we soms op onverwachte plekken op. Wil je op de hoogte blijven van de Associate degrees? Laat dan je gegevens achter op tweejarighogeronderwijs.nl.